Top Menu

CARMEN – Еталон в боята за коса за поколения фризьори

карменСъздаването на забележителен цвят е начин да създадете своя индивидуалност – Ваша запазена марка като колорист, която ще привлича нови клиенти и в последствие ще ги прави лоялни към Вас. В днешно време целта на боята за коса не е просто да прикрие белите коси. Боята за коса е моден аксесоар, който е част от идентичността на всяка жена и позволява на жените да изразяват всяка своя прищявка и желание за промяна.

EUGENE PERMA – френския експерт в косата от 1918 г.
EUGENE PERMA се специализира в две сфери: боядисване и грижа за косата. Ценностите на бранда се базират на ка чеството и креативността, вдъхновени от френския know-how. Научно-изследо вателската лабора тория е посветена на иновациите в грижата за косата и науката за цвета. Продуктите са създаде ни и произведени във Франция. EUGENE PERMA Professionnel е визия и вдъхновено майсторство, разпознаваем и забележителен чар, уверен и дързък… Френско вдъхновение EUGENE PERMA Professionnel развива и упражнява ежедневно превъзходство благодарение на експертните си продукти и забележителния си отличителен стил, който винаги е характеризирал компанията Днес, EUGENE PERMA Professionnel пренася  боята за коса на по-високо ниво:CARMEN осигуря ва  на колористите първокласно средство да разкрият своето творческо  превъзходство.

CARMEN е марката на Eugene Perma Professionnel, която се разпознава и приема от хиляди коло ристи благодарение на своята идентичност, козметични свойства и характерното подчертаване на топлите, дълбоки отблясъци. Най-изискващите колористи в над 30 държави по света са лоялни към CARMEN, защото знаят, че могат да разчитат на качествата и. С течение на времето и на пред ването на технологиите, CARMEN непрестанно се обогатява и усъвършенства, за да достигне пре възходството в боите за коса.New Picture (8)

Колористите са прецизни и взискателни, те творят Изкуство с косата. За постигане на перфектния цвят не са достатъчни единствено уменията на колориста. На него са му необходими техническа експертност и много прецизни инструменти, за да постигне точния резултат, който желае, богато изтънчен и пълен с отблясъци.

Eugene Perma Professionnel преоткрива CARMEN – Науката за абсолютния цвят. CARMEN, експертно овладявя науката за перфектния цвят и безкрайните му възможности. Вдъхновена от разсейването на светлината, CARMEN включва 3 допълващи се науки:

  • науката за светлината,
  • науката за косата,
  • науката за цвета,

Те се се обединяват, за да предложат перфектно контролиран цвят за косата. Тази тройна комби нация удовлетворява ключовите изисквания на колористите:

• Пълно покритие на бели коси

• Сияен, блестящ цвят с дълготрайна интензивност

• Жизнени и подсилени отблясъци

• Дълготраен цвят

• Несравнима мекота
EUGENE PERMA Professionnel подобрява вече известните качества на CARMEN, за да предложи на своите клиенти още по-голямо превъзходство в цвета. CARMEN, ПЪРВАТА БОЯ ЗА КОСА, КОЯ ТО ПОВИШАВА ОТРАЖЕНИЯТА И БЛЯСЪКА БЛАГОДАРЕНИЕ НА СИСТЕМАТА REFLECT MAGNETIQ.

С над един век опит в експертната грижа за цвета на косата, лабораториите на EUGENE PERMA са постигнали усилване на отраженията и блясъка в новата формула на състава на CARMEN. За да го постигнат, те се фокусират върху науката за светлината и как се придава цветът и блясъкът на косата.

ЧИСТОТА НА ЦВЕТА. Колкото по-силно естествената светлина се отразява от гладката боядисана  повърх ност, толкова по-чист и по-силен е излъчваният цвят. Базирайки се на тези наблюдения и след много години изследвания, лабораториите на EUGENE PERMA създадоха

REFLECT MAGN ETIQ SYSTEM.

ИНОВАЦИЯТА!

REFLECT MAGNETIQ SYSTEM е иновативна комбинация от две специфични амониеви съединения с антиоксидантен агент, които видимо повишават свойствата на CARMEN да оцветява и подсилва светлината.
Системата REFLECT MAGNETIQ се привлича от кератиновата фибра и се свързва с нея като маг нит, образувайки щит, който отразява светлината и подсилва цвета и блясъка.Visuel-Croquis Reflect 5 FRКрем – боята на растителна основа, обогатена с липидни съединения, разпределя равномерно колорантите на CARMEN до сърцевината на фибрата на косъма, като същевременно съхранява хидролипидния й филм. Системата REFLECT MAGNETIQ формира отразяваща обвивка, която значително подсилва тона и подобрява блясъка. Как? Естествени светлинни вълни се отразяват от гладката повърхност на косъма и по този начин осигуряват подсилен цвят, който е ултрабляскав. „ПЕРФЕКТЕН ЗАВЪРШЕК“ системата REFLECT MAGNETIQ подобрява и подсилва състоянието на косата като й осигурява 3 /три/пъти повече мекота, 70% по-добро разресване.

НОВ АРОМАТ !

page3CARMEN – ПРЕОТКРИВА СЕБЕ СИ, за да постигне по-добро ПРЕДСТАВЯНЕ. Боята вече е обогатена с нов аромат, създаден от известен партфюмерист от Грас след съвмества работа с видни колористи. Сладкият мирис на праскови се усеща по време на приготвянето, като е последван от деликатен аромат на бели цветя по време на нанасянето, който се съчетава с елегантни нотки мускус, по време на фазата на действие на боята. Изтънчена и деликатна комбинация, която се превръща в приятно изживяване за колориста всеки ден.

Нека заедно да изградим нашата нова сила с Eugene Perma Professionnel и New Carmen !!!

10475980_902021596479345_6648662523478091474_o

С Eugene Perma Professionnel изграждаме лоялност, трансформация, успехи !!!

, , , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes