Top Menu

Растенията в бутилка шампоан

EUGENE PERMA е френска, независима компания, посветена изключително на красотата на косата, в продължение на почти 100 години. Със своя опит и висока производителност, продуктите на EUGENE PERMA се утвърдени като ключов играч както във Франция, така и в чужбина. Тя е символ на успех на качеството с гриф „Произведено във Франция“.

В производството на продуктите Eugene Perma са заложени върхови технологии за защита на околната среда (токсични отпадъци 0, 0 освобождаване в околната среда).

Серията Cycle Vital на Eugene Perma отразява уникалността на заобикалящата ни природа. Използвани са активните съставки от жизнения цикъл на растенията от корена до кората, преминавайки през корена, стебло, цвят …

Серията Cycle Vital на Eugene Perma дава растителен отговор за всяка необходимост.

Натуралността е приоритет,  без компромиси в производството.

Всяка серия от гамата е съобразена изцяло с нуждите на Вашата коса – боядисана, суха и изтощена или зряла и третирана. Придайте обем и плътност на фина коса или пригладете чупливата и къдрава коса. През лятото всеки продукт Ви гарантира практичен подарък, който ще ползвате в ежедневието. Поглезете и най-малките със специално създаден шампоан, който нежно ще подхрани косата и кожата, а със спрея от детската серия ще разрешете лесно и най заплетената детска косичка.

  • Без пара-хидрокси бензоена киселина

  • Без пеноксиетанол

  • Тестване под  дерматологичен контрол

  • Минимална употреба на химични оцветители

  • Без употреба на животински продукти

Cycle Vital Bi-phase Thermo-lissant

Използвайте Bi-Phase Thermo-lissant от серията Cycle Vital! Той предпазва косата ви, изглажда я и улеснява стайлинга.

Nutri-plus Cycle Vital.

Използвайте шампоан и маска Nutri-plus от Cycle Vital ако косата Ви е суха и изтощена

,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes