Top Menu

Присъствие със стил

Vasil Filkov

В приятната и уютна обстановка в салона му във Варна разговаряме с Артистичния Директор на Eugene Perma за България-Васил Филков. Коафьор вече трето поколение, той следи тенденциите в стайлинга и ги съобразява с индивидуалността на всеки клиент.
Интервюиращ: Кое е най-важното, за да се запази прическата максимално дълго време, с оглед предстоящите празници, може би това е водещо изискване, особено на дамите?
Васил Филков: Да, точно така. Имам „привилегията” да наблюдавам влиянието на най-големия враг за перфектния стайлинг – влагата. Затова задължително завършвам една прическа с продукт от серията Artist(e)Finish и по-специално с лак със силна фиксация, предпазващ от влага. Така, косата на клиента е максимално защитена , но същевременно остава витална.
Интервюиращ: Звучи много поетично и сигурно. А какви са тенденциите в прическите-китайско право, афро къдраво, строг кок или …?
Васил Филков: Важен е обема в косите и блясъка в очите (смее се). За предстоящите Коледни и Новогодишни празници представям на редовните ми клиенти специална терапия за блясък от серията ESSENTIEL Eugene Perma. Шампоанът съдържа фини микрочастици, които покриват косъма и отразяват светлината, а терапията, включваща серум и маска с частици за блясък, правят косата сияйна.
Интервюиращ: А обема или идеалното право?
Васил Филков: Отново се доверявам на серията Artist(e) на Eugene Perma. Спреят за обем в корена PumpUp е идеалният помощник за фини и деликатни коси. Не утежнява косата и не слепва. За чупливите фини коси държи нежно къдриците, отделя ги добре и изглеждат живи и подвижни. За дамите с непокорни къдрици, желаещи идеално право е Термозащитния спрей Heat Smoother Spray на Artist(e). Косата стои жива бляскава и не се начупва няколко дена.
Интервюиращ: Къса или дълга?
Васил Филков: Косата да е дълга, полата да е къса Според мен няма правило за това. В лекциите, които водя в Професионален Фризьорски Център-Варна, се включва теория за различните типажи и форми на лицето, но не всеки клиент се води по тях и не всеки би ги следвал. Моя отговорност и задължение е да препоръчам визия, която дава самочувствие, а аз лично се чувствам по-креативен в късите прически. Там по-силно се виждат и усещат чертите на лицето и позволява повече свобода в стайлинга. В описанието на стилизиращите продукти ARTIST(e) на Eugene Perma се посочва и дължината, за която са подходящи: къса, със средна дължина или дълга, което супер улеснява клиента за правилното използване на продукта.

Лак със силна фиксация, против влага Artist(e) Spray Finish Perfect, в опаковки от 300мл и 450мл.

Описание:

Artist(e)Finish-за финален завършек на прическата
Тип коса: За завършек на всяка прическа
Действие: Фиксира силно, като косата  остава еластична и естествена.
Допълнително действие: Лесно се изресва, оставяйки косата нежна при допир. Не се напластява. Може да се използва локално, за фиксиране на отделни кичури. Предпазва прическата от влага.
Начин на употреба: Нанесете върху суха коса. За фиксиране на отделни кичури – впръскайте на 15 см. от кичура, за фиксиране на цялата коса – впръскайте на 30 см. от косата.

spray-finish-perfect (1)-500x500Описание на продукта

Artist(e) Create: За конструкция преди стайлинга
Съдържание: 200 ml
Тип коса: Фина, деликатна
Действие: Оформя косата в корените, като оставя къдриците по дължините леки и подвижни.
Допълнително действие: С ефект против изправяне. Не утежнява косата по дължините, прави я мека при допир. Спреят може да бъде нанасян локално само в корените, за получаването на “лифтинг” ефект.
Начин на употреба: Впръскайте 6 до 8 изпомпвания върху влажна коса и разпределете продукта от корените към краищата преди да направите стайлинга.
ESSENTIEL BRILLANCE Шампоан за блясък.
NAT3 Система:трилогия от три растителни, минерални и морски екстракти изключително ефективни за грижа за косата и скалпа.
Шампоанът за блясък съдържа микрочастици, които придават изключителен блясък на Вашата коса.
Нанесете на влажна коса и масажирайте нежно. Изплакнете след 2-3 мин. и нанесете серум за блясък, за максимален резултат.

Официален вносител за България: БиЕйчВи Груп ООД, гр.Варна, ул.Петър Берон 5, телефони:052 654747; 0879 558440
ESSENTIEL
My Brillance KIT
Комплект маска и серум за блясък

Серум: Нанесете 5 изпомпвания от серума на чиста и подсушена с хавлия коса и разнесете по цялата коса. Не изплаквайте!
*Маска: Без да изплаквате серума, нанесете две дози, колкото лешник от маската по дължините и краищата. Масажирайте, за да попие и оставете за 3-5 мин. Изплакнете обилно. Оформете прическата както обикновено. За оптимален резултат, преди това използвайте шампоан от същата серия.

Официален вносител за България: БиЕйчВи Груп ООД, гр.Варна, ул.Петър Берон 5, телефони:052 654747; 0879 558440

, ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes