Top Menu

Ново в грижата за косата и скалпа

Висша грижа с уникални комплекси и със стилни подаръци

NewEssBigPackЗапознайте се с най-високопрецизната марка за грижа за косата в дълбочина, с най-иновативните съставки. Водещата марка, която със своето ноу хау подкрепя френската идентичност на международните пазари. Формули, които са последен писък на технологията, благодарение на научно-изследователски лабораториис повече от 25 години изследвания. Разтърсваща визия с опаковка от най-високо качество. Грижа за косата от най-висок клас – ESSENTIEL Eugene Perma Paris.

Продуктите са създадени, като са взети под внимание опита на фризьорите и познанията за козметичните ритуали на жените.

Изследователските екипи на EUGENE PERMA са установили точно, кои са различните причини за капилярен дисбаланс и са създали продуктови линии за грижа за косата, които да отговорят на всяко специфично изискване. Продуктите Essentiel на EUGENE PERMA са посветени на възстановяване на здравето и жизнеността на Вашата коса.

Стремежът е грижа за косата, която е изключително прецизна и съдържа активни съставки, неизползвани до сега в други продукти.

Ние считаме, че всеки компонент е особено важен за създаването на лечение, което прониква в сърцевината на косъма и скалпа, след което освобождава активната си съставка. Това осигуравя лечение в дълбочина на капилярния дисбаланс и подобрява състоянието на косата на потребителя.

Всички продукти са тествани под дерматологичен контрол. 

Всички продукти съдържат нова технология, която запълва празнините в косъма и възстановява косата до нейното първоначално състояние.

Бляскав нов дизайн, вдъхновен от най-високия клас продукти за грижа за кожата, с ясно обозначени цветове за различаване на деветте серии на ESSENTIEL.

ВЛАГАНЕ НА УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ

Биомиметриката е наука за наблюдение на различните системи в природата и тяхното пресъздаване. Тя е една от най–бързо развиващите се научни области. Биомиметриката в грижата за косата изучава промените в естествените характеристики на здравата коса в средата, в която живеем. Когато косата бъде увредена, тя се третира с активни съставки, които да й набавят липсващите елементи. В резултат от това се възстановяват първоначалните характеристики на здравата коса.

Вносител:гр.Варна

Ул.Екатерина Симитчиева-9

Тел: 052 65 4747; 0879 558440

,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes