Top Menu

ТЪНКАТА КОСА

Много жени по света имат тънка коса и се борят с този проблем. Жените от Изтока имат по-голям късмет, косите им са гъсти и блестящи благодарение на генетика и храна. Дори ако количеството коса при различните жени е почти еднакво, при дамите с тънка коса тя не изглежда толкова здрава, красива и поддържана. Прекалено мека е, непослушна, суха, цъфтяща, изтощена.

Компанията Eugene Perma Professionnel е намерила добро решение за този проблем – екстракти от листа на органичен орех и бамбук + Dimethicone.
Екстрактът от листа на органичен орех притежава голямо количество положителни свойства. Вече хиляди години орехът служи на медицината, чрез богатите на свойства съставки, концентрирани в листата му, оказвайки благоприятно влияние върху скалпа на главата, премахвайки мазнини и пърхот. Витамините и минералите подхранват косата с енергия и сила.
Екстрактът от листа на органичен орех отстранява такива проблеми като омазняване, безжизненост, себорея и пърхот; цъфтящи връхчета; частична или пълна плешивост; бавен растеж; липса на блясък и еластичността на косата.
Dimethicone в козметиката за коса осигурява защита на кожата на главата
, оказва кондициониращо действие, придава блясък и копринена мекота на косата. Той притежава успокояващо действие след използване на агресивни препарати (например, Sodium Lauryl Sulfate). Затова често го добавят в козметични препарати с дразнещи съставки.
Dimethicone добре омекотява кожата на главата и косата независимо от метеорологични условия и не я утежнява. Подходящ е за суха и мазна кожа, придава обем на тънка коса, съхранява мекотата й.
Грижа за еластичност и обем.
                                                                                ШАМПОАНА ЗА ОБЕМ (Shampooing Volume Intense) 
• Нежно почиства
• Придава плътност и обем
Използване: нанася се върху влажна коса. Внимателно се изплаква. Процедурата се повтаря при необходимост .
• Придава гъстота на тънката коса
• Придава плътност и обем
• Не утежнява и не омазнява косата. Използване: нанасят се 3-5 топчета на измита и леко подсушена коса по цялата дължина без измиване.
СПРЕЙ ЗА НЕЗАБАВЕН ОБЕМ
  • Внася обем и го задържа в цялата коса
  • Укрепва косъма от корена
  • Желаният стайлинг се постига с лекота
  • Впръсква се в корена на измита коса и леко подсушена коса, използвайте сешоар от корена за видим ефект.
    И трите продукта съдържат изцяло органични съставки. Без парабени.

10917187_1013638818650955_7204702226792418638_o

,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes