Top Menu

Стилизирай артистично с Artist(e) на Eugene Perma Professionnel

A(e) Gamme 02

        В забързаното ни ежедневие, понякога перфектната визия е лукс. С удоволствие позираме, когато се чувстваме с изрядна прическа и грим. Тъй като никога не сме в толкова добро настроение, както когато сме с добре оформена коса, Eugene Perma Professionnel създаде гамата продукти Artist(e), които да предизвикват доброто настроение. Ефикасни продукти за гарантиран резултат : всеки продукт е разработен за получаването на прецизен стайлинг ефект и перфектно адаптиран към нуждите на фризьора. Всеки продукт от гамата съдържа този безпрецедентен комплекс, който добавя добро настроение към удоволствието да използваш продуктите Artist(e).

Комплексът съдържа :

  • Витамин E с антиоксидантни свойства
  • Патентован аромат, който предизвиква чувство на благосъстояние и щастие*.
  • Активна съставка, позната с качеството си да стимулира производството на допамин в мозъка**, предизвиквайки усещането за благосъстояние и щастие.
  • * проведен тест с 40 доброволци  
  • **ин витро тест върху нервни клетки

10926807_1010081059006731_8348485333675361392_oСтремежът на разработчиците във Франция е постигане на трайна и великолептна прическа през целия ден с минимални усилия. Създадената още през 1991 линия стилизанти Artist(e) се усъвършенства през годините за да постигне днес максимална ефективност и оптимална безопасност за стилистите и потребителите. За научни разработки ежегодно Eugene Perma инвестира 3% от оборота. Така, продуктите са винаги крак с изискванията на модните тенденции и еконормите.10560439_931237253557779_1263042951574478156_o Изследователски екипи влагат своите умения в полза на капилярна иновации, за да предложат все по-иновативни продукти, които съчетават висока производителност и високо ниво на сигурност. Всеки нов продукт изисква намесата на 5 компонента: Химия (формулиране и анализ), биофизика, биология, дерматология и токсикология. Най-новите научни открития са от полза за развитието на нови продукти, но също така и за подобряване на текущите продукти, които вече са на пазара. В последователна хармония продуктите са очертани в 4 стайлинг групи:

STYLE Продукти с оформящо действие, без натоварваща фиксация, подходящи за укротяване на косата, преди по-изразен стайлинг. С изключителен блясък, но немазна текстура за тотален комфорт по време на нанасяне. Позволяват да променяте формата на косата си многократно, без да добавяте допълнително продукт.

CREATE  Създадени да конструират къдрава коса, по-фина или упорита и неподредена. Да загладят и поддържат изправена косата и да не позволяват влагата да повлияе и да отнеме от красотата на стайлилнга. Не се наплъстяват по косата, икономични и разнородни, според типа на косата.

FIX В тази група са продуктите със силна, екстра и ултрасилна фиксация. Фиксират, оформят, уплътняват и поддържат формата на косата. С дълготрайно до 12ч. действие. С изразен стилен блясък. С безпрецедентна задържаща сила за тотален контрол. С унисекс аромат за създаване усещане на благоденствие и комфорт.

FINISH  За финален завършек на прическата, с ефект против начупване, с уникален блясък и стабилна фиксация. Предпазват от влага и завършват съвършенството на Вашата стилна визия.

Wet Gel Artist(e)

Мокрият вид се показва в най-новите пически за сезона. За да приемете този стил използвайте Wet Gel от серията Artist(e) на Eugene Perma Professionnel

 Finish Spray "Perfect

За да фиксирате Вашата прическа използвайте смело Finish Spray „Perfect“ от серията Artist(e) на Eugene Perma Professionnel

,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes