Top Menu

ПОСТИГНЕТЕ ЖЕЛАНОТО РУСО

SOLARIS за постигане на много прецизно обезцветяване. Много прецизна формула, много добри резултати, изящна красота. Стани абсолютният експерт на русия цвят.

Благодарение на новия си подход, изсветляващата гама професионални продукти Solaris на френския бранд Eugene Perma Professional,  Ви предлага широк набор от възможности в областта на обезцветяването. Отговор за всеки тип коса и всяко желание за уникален вид. Красотата Ви се отразява в златистите, карамелени и кехлибарени вариации, които Вашия стилист сътворява с продуктите на Solaris. Доверете се на неговата изобретателност и ще постигнете резултатите, които да откроят Вашата визия. Вслушайте в съветите на професионалиста, за да поддържате косата си озарена максимално дълго и в домашни условия. Косата Ви има нужда да бъде обичана, затова лабораториите на Eugene Perma разработиха формули, които осигуряват максимална защита на косъма и вложиха приятни аромати, които не дразнят по време на работа.

Decoloration Haute Definition – Обезцветяване с Най-висока Прецизност.

Пълната гама на Solaris на Eugene Perma се състои от девет незаменими продукта за професионално обезцветяване, които предлагат креативно изсветляване, съобразено с желанието на клиента. Продукти, които ще постигнат всички степени на обезцветяване, при това напълно безопасно за косата и кожата на главата. Формулата включва богато съдържание на оризово и памучно масло. Комбинацията е особено подходяща за деликатни скалпове и придава усещане за мекота на изтощените коси. Памучното масло е богато на мастни киселини и витамин Е и притежава успокояващи и хидратиращи свойства, подсилващи кожната бариера и успокояващи зачервяванията и дразненията в скалпа. Оризовото масло крие уникални подхранващи и възстановяващи свойства за скалпа и косата.

Pat7 – изсветляващ крем от ново поколение

Solaris Pat7 е обезцветяваща паста, съдържаща високи концентрации на двете масла и в комбинация със специалния окислител се получава маслена консистенция, която не изсъхва и я прави идеална за обезцветяване на цяла коса и за постигането на истинско бяло и платинено русо.

Poudr7 – Обезцветяваща, компактна и обезпрашена пудра.

Solaris Poudr7 е мощен, компактен обезцветяващ прах, който не вреди на средата в салона и на здравето на професионалистите. Идеален за затворени кичури, консистенцията му прилепва плътно към фолиото и към косата, но може да се ползва и обезцветяване на цяла коса.

Solaris Poudr6 Air Libreе компактен, обезцветяващ прах  и е идеален за открити техники и работа с гребен. Изсветляващото му действие спира, след като изсъхне.

Huil4 – Изсветляващо олио до 4 тона на естествена коса

Solaris Huil4 е обезцветяващо олио, което дава фин и естествен резултат на изсветляване, с тенденция златисто, лешник, мед или кехлибар. В комбинация с оксиданта придобива консистенция на крем-гел и позволява приятно нанасяне, лесно различаване и отличен контрол над процеса на изсветляване.

Solaris Demaquiant е уникален „дегримьор”, който отстранява амонячната боя от косъма, като оставя косата мека и готова за нанасяне на ново равномерно и бляскаво боядисване. Смесва се с хладка вода или оксидант, според това колко тона желаете да отнемете. Дозиран е в опаковки по 25гр., за да може прецизно и поетапно да се отнеме изкуствения пигмент от косъма.

Demaq – прахчето за отнемане на цвят Color Remover

Lait Неутрализиращо мляко се използва като шампоан за прецизно завършване на обезцветяването. Косъма се нуждае от трайно запечатване и прочистване на алкалните остатъци и киселинното PH на млякото напълно ги неутрализира и изглажда повърхността на косъма. Изравнява цвета при ново боядисване и прави косата мека на допир и лесна за разресване.

Осмелете се да изпробвате русите цветове при пълно доверие!

Изразете креативните си желания! Обезцветяване? Кичури? Нежно преливане тон в тон? Слънчев ефект? С обезцветителите на Solaris на Eugene Perma ще намерите отговор за всеки тип коса и ще удовлетворите всяко желание за уникален вид.

Поддържайте цвета си уникален и със суперизсветляващата серия амонячни бои Carmen Ultime, с препоръчително съотношение на смесване 1:3 

, ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes