„SUMMER LOOK 2017″ представи във Варна най-новите тенденции, които колористите и стилистите на френската компания Eugene Perma създават и налагат като ултрамодерни в косите на лятото.  Семинарът, с участието на фризьори стилисти от цялата страна, бе организиран от българския екип на Eugene Perma. Хелена Перейра и Давид Корнелу бяха специални гости на събитието, като двамата представиха последните модни линии, вдъхновени от Париж, британската поп култура и от изкуството.

SIGNATURE SOLARIS Парижка тайна за романтично русо. Елегантен и деликатен цвят със светли тонове в краищата. За брюнетки в цвят мед или кехлибар.

Креактив ПР, Eugene Perma, ПР Варна, ПР агенция Варнар модни линии за косал косата в лято 2017

RЕD NIGHT Линия на контраста. Брилянтно съчетание на дълбочина и сияние.

_S4A0439

NEO BLOND / Стил, който отива на смелостта, дръзваща да оспори установения ред.

_S4A0467

BLORANGE Русото среща оранж нюансите  –  от розово злато до цвят праскова. За слънчева визия дори след залез.

_S4A0566

TIE&DYE /За коса, целуната от слънцето до златист ефект със силно наситен контраст.

_S4A0132

 

BLUSH FLASHY MIX създаде шум и разказа история за цвета като забавление. Преди всичко забавление. Линията е за смелите и ярките артисти. За всеки, който не търси ексцентричност, а е отдаден на своите желания.

_S4A0590

_S4A0515

Blush Flashy Mix предлага 8 ултрамодерни нюанса с възможност за оцветяване на косата в супер искрящи и наситени тонове на циан, аквамарин, оранж, магента, пудра, лавандула и в същото време предлага техника за постигане на всички тези смели цветове в пастелен нюанс. Прилагат се както на светла, така и на тъмна, а също така на боядисана или на естествена коса. Три различни техники за нанасяне създават три различни стила – модерен, романтично-приказен или супер смел – всъщност и трите са изключително ярки като изразяване на индивидуалност. Боите от серията не съдържат пероксид и амоняк и имат изключително нежен аромат.

_S4A0380

_S4A0549

Хелена Перейра – международен треньор на Еugene Perma за Азия, Европа и САЩ – за иновативната серия оцветители Blush Flashy Mix: „За пускането на пазара на BLUSH FLASHY MIX се вдъхнових от Gregg Dunn&Bryan Edwards, които създадоха артистична серия от цветни снимки на  човешкия мозък. Това истински ме впечатли и впоследствие се оказа изумителен „шарен“ източник на вдъхновение. Хората, които избират тези дръзки цветове – оранж, циклама, аквамарин, розово, лила – са на възраст между 15 и 25 години. Те изцяло се отдават на своите желания, без това да ги прави ексцентрични. По-консервативните дами, оказва се, също искат да разнообразят своето русо или класическо кафяво като освежават косите си с няколко цветни кичура, но в по-дискретен тон.“

И някои от любимите ни моменти в Summer Look 2017: