Top Menu

Мъжът вече е изтънчен,стилен и заинтригуван от модата!

Косата е съществен елемент от външния ни вид, затова поддържането й в добро състояние може да ни направи по-привлекателни и да подобри самочувствието ни.

Изведнъж прическата зае централна роля в живота на средностатистическия мъж! Многоцветни акценти, революционни шампоани, море от гелове и стилизанти! Чести посещения във фризьорския салон! Грижата за косата вече не е приоритет само на жените! Все по вече мъже посещават студиа за красота, за да експериментират с цвета на косата и прическата си! 295505_612208948793166_1263395763_n

Независимо дали сте от „класическия“ тип или предпочитате модерните прически, ежедневната и редовна грижа за косата е необходима, за да придадете добър вид на мъжката прическа.

Добре поддържаната мъжка коса не е привилегия само на популярните личности.
Здравият вид на косата започва с добро професионално подстригване, но това е само началото. Както колата, така и косата ви има нужда от поддръжка, за да запази здравината, еластичността и блясъка си.11695987_1135972706416785_8108562914293851390_n (1)

Поддържайте кожата на главата.
Косата ви започва от скалпа. Там се намират корените, откъдето косата „се храни“. Затова не можете да имате здрава и добре изглеждаща коса, ако имате проблем със скалпа. Не пренебрегвайте кожата на главата и при всяко усещане за дискомфорт вземайте необходимите мерки.

Грижата при мъжката прическа не би трябвало да отнема много време! От съществено значение при избора на прическа е типа коса,тъй като някой подстрижки няма да стоят добре на тънка или мазна коса! Други при гъста и естествено къдрава!

Фризьорът е човекът, който ще даде най – правилна насока във всеки един от случаите!
11695815_1133730489974340_616582773571605450_n Веднъж постигнат добрият резултат трябва редовно да се поддържа с чести подстригвания и подходящи продукти като не трябва да се забравя честият масаж на скалпа, който подобрява кръвообращението на скалпа, а здравият скалп е задължително подхранен с кръв! Ако се използват точните продукти, косата може да се мие и всеки ден.  Шамоаните от серията Petrole Hahn  на Eugene Perma са създадени така, че да снабдят косъма с достатъчно омекотяващи и овлажняващи агенти, както и да го защитят! След шампоана, косата се нуждае и от лосион-тоник, това е важна стъпка от правилния режим за грижа за косата. Освен че я омекотява и овлажнява тоникът създава тънък защитен слой около косъма и върху скалпа!

Доказателство, че мъжете са по-суетни от жените е фактът, че все повече предствители на силния пол боядисват косата си. Някои, за да прикрият белите коси, други просто, за да изглеждат по-секси и младолики.

Боята за коса от серията Petrole Hahn Coloration на Eugene Perma  е нежна боя за коса без амоняк, създадена специално за мъже, която възстановява естествения цвят на белите коси.
С тази боя за коса се получават естествени и фини резултати. Не придава нежелани неестествени нюанси, с тази боя няма ефекта корен. За получаване на много естествени резултати се препоръчва да се използва Petrole Hahn Coloration на небоядисвани коси. Ако косата е боядисвана наскоро се препоръчва преди употребата на Petrole Hahn Coloration косата да се изчака да порасте и да се подстриже. Боята за коса Petrole Hahn Coloration има бързо действие и дълга трайност. Само за 5 минути може да получите резултати, които остават от 6 до 8 седмици в зависимост от това колко често се мие косата.ECH21240072_1

,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes