Top Menu

Когато лятото ни дава лимони – правим мохито…

Грижа за косата през лятото с Eugene Perma Professionnel

Лятото вече наближава с пълна пара и всеки започва да мечтае за така дългоочакваната почивка. За това дами погрижете се за вашата “грива”.

Когато лятото ни дава лимони – правим мохито… може и лимонада. Правим още няколко неща – влюбваме се, почиваме си, събираме витамин D и знаем как да се грижим за красотата си, макар и сезонът да е пълен с дребни уловки…..

Малко слънцезащитен крем за лице и тяло и хоп – на плажа. Така повечето хора си представят подготовката за перфектен ден на плажа. Забравят при това едно важно нещо – Вашата коса!Също както Вашата кожа ,и Вашата коса има нужда от защита, а след това и от успокоителни грижи след излагане на слънце.10511389_905722126108512_9100262297423319324_o

Линията After-Sun  на Eugene Perma Professionnel поверява тази мисия на маслото от марула, чиито мастни киселини и антиоксиданти осигуряват овлажняване и еластичност. Благодарение на комбинацията от масло от марула и слънчевия филтър, Вашата коса вече няма да страда от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи:
избледняване на цвета, сух, грапав и безжизнен косъм.

Ако не искате да прекарате целия ден със скрита под голяма шапка коса, то тогава е трябва да изберете подходяща серия продукти предназначени за сезона– CYCLE VITAL SUN на Eugene Perma Professionnel Paris. Специалният  спрей за коса и тяло с масло от марула без отмиване, които се нанасят непосредствено преди излагане на силно слънце.  Той не  само предпазват косата и кожата от вредните UV-лъчи(слънцезащитен фактор 18), но запазва и баланса на влажност при допира със солена и хлорирана вода.

Друг полезен съвет е да сушите мократа си коса само на сянка и в никакъв случай на слънце. Слънчевите лъчи, в комбинация с влагата, образуват съединение, наречено водороден пероксид. То води до изсветляване на косата. Особено блондинките трябва да отделят специално внимание на косата си преди влизането в басейн: в някои басейни, за да се избегнат водораслите и образуването на подобни организми, във водата се поставя меден сулфат. Медта може да влезе в реакция с протеините на косата и да предизвика синкав или сивкав отенък на косъма.

След дълъг ден,прекаран на плажа,използването на Cycle Vital Sun Shampoo Хидратиращ шампоан за след слънце и Cycle Vital Sun Creme и хидратиращ крем за след слънце е най-доброто ,което можете да направите за косата си.Те ще й възвърнат изгубения блясък и ще я хидратират в дълбочина.

Марката предлага специална оферта за сезона:При закупуване на Cycle Vital Sun Creme Хидратиращ крем за след слънце и Cycle Vital Sun Spray Слънцезащитен спрей за коса и тяло-получавате подарък Cycle Vital Sun Shampoo Хидратиращ шампоан за след слънце.

За повече информация:052/65 47 47   Cycle Vital Sun

SunPromo2015

 

, ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes