Top Menu

Двама от най-добрите фризьори на Франция представят във Варна модата в косите за лято 2017

„SUMMER LOOK 2017“ представя във Варна най-новите тенденции, които колористите и стилистите на френската компания Eugene Perma създават и налагат като ултрамодерни в косите на лятото. Семинарът е в галерия „Графит“ / Graffit Gallery с начало в 10:30 ч. на 3.07.2017 г.

Blush Flashy Mix предлага цветове за косата от пудра, през магента до циан и аквамарин, а в стила Blorange (блоранж) русите балеажи на изминалата година срещат пo-смелите тонове на оранж – от розово злато до цвят праскова за слънчева и  още по-романтична визия.

„SUMMER LOOK 2017“ е професионално събитие, посветено на модата в косата, която идва от Франция, а специалните гости Елена Перейра и Давид Корнелу от артистичния екип на Eugene Perma Professionnel Париж ще разкрият тенденциите за лято 2017 и ще покажат техниките за тяхното постигане пред колеги фризьори от България. Двамата ще представят линиите Blorange, Neo Blond Collection, Red Night, Blush Flashy Mix.

Blush Flashy Mix предлага 8 ултрамодерни нюанса с възможност за оцветяване на косата в супер искрящи и наситени тонове на циан, аквамарин, оранж, магента, пудра, лавандула и в същото време предлага техника за постигане на всички тези смели цветове в пастелен нюанс. Прилагат се както на светла, така и на тъмна, а също така на боядисана или на естествена коса. Три различни техники за нанасяне създават три различни стила – модерен, романтично-приказен или супер смел – всъщност и трите са изключително ярки като изразяване на индивидуалност. Боите от серията не съдържат пероксид и амоняк и имат изключително нежен аромат.

Най-добрите колористи, вдъхновени от тази линия, създават стила на дъгата в косите на лято 2017. Людовик Женийо, посланик на френската компания по света, който миналата година бе специален гост на техническия семинар на Eugene Permа във Варна, споделя: „Творческият талант на стилиста няма граници с цветовете на Blush Flashy Mix. Така че създайте шум и не забравяйте, че цветът е преди всичко забавление“.

 

 

 

 

Елена Перейра за иновативната серия оцветители Blush Flashy Mix: „За пускането на пазара на BLUSH FLASHY MIX се вдъхнових от Gregg Dunn&Bryan Edwards, които създадоха артистична серия от цветни снимки на  човешкия мозък. Това истински ме впечатли и впоследствие се оказа изумителен „шарен“ източник на вдъхновение. Хората, които избират тези дръзки цветове – оранж, циклама, аквамарин, розово, лила – са на възраст между 15 и 25 години. Те изцяло се отдават на своите желания, без това да ги прави ексцентрични. По-консервативните дами, оказва се, също искат да разнообразят своето русо или класическо кафяво като освежават косите си с няколко цветни кичура, но в по-дискретен тон.“

Коя е Елена Перейра… Международен треньор на Еugene Perma за Азия, Европа и САЩ. Следвайки силното си желание да бъде една от най-добрите в бюти индустрията и по-специално в коафьорското изкуство, тя се присъединява към екипа на легендарния Франк Прово в Париж като младши колорист. През тези ранни години на обучение открива, че да създаваш мода за косите и да ги стилизираш е много повече от работа, всъщност е вдъхновение за личността. Много привързана към британската култура, тя опитва да вкара британския поп стил в покласическата френска линия на Haute Couture и не случайно продължава кариерата си в емблематичната британска компания Toni & Guy в Париж. Двамата братя са част от школата на Видал Сасун, в екипа им Елена има възможността да пътува между Париж, Лондон и Сидни, където среща международни стилисти и треньори от цял свят – тези, които заедно определят модата в косата ни всяка година…

 

Давид Корнелу е в художествения екип на Еugene Perma от 2012 г. Посвещава работата си на 100-годишния бюти бранд, привлечен от френския дух на иновативните продукти и впечатлен от мисията на партньорската програма да подпомага фризьорите на марката в реализирането на собствените им идеи. Защото Еugene Perma създава артисти в коафьорството. На 30 години Давид получава приз „Най-добър коафьор на Франция“, а отличието е връчено от тогавашния френски президент Жак Ширак. През годините на своята кариера работи по редица интересни проекти във висшата мода и в партньорство с дизайнери за прет-а-порте ревюта, с различни модни къщи, както и за френската национална телевизия.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes